Afterpay Winkels

Ben je bekend met zogenaamde afterpay winkels? Deze betaalvorm is de laatste maanden steeds meer in opkomst. Het principe is heel eenvoudig, je betaalt pas na je aankoop. Als je kiest voor iDeal bijvoorbeeld wordt het geld direct van je rekening afgeschreven als je een aankoop doet. Met afterpay werkt het dus net even anders. Je krijgt eerst het product en daarna doe je pas de betaling. Wanneer je betaalt bepaal je helemaal zelf, maar er zit wel een maximale betaaltermijn aan vast uiteraard.

<h2>Meer winkels</h2>
Steeds meer winkels kiezen ervoor om afterpay als betaalmethode te implementeren in hun website. Wellicht heb je afterpay weleens als betaalmogelijkheid gezien op een webshop. De verwachting is dat er steeds meer winkels bij zullen komen waar je ook met afterpay kunt betalen. Dit is voor jou als consument ideaal natuurlijk. Ook als je even geen geld op je rekening hebt staan kun je toch aankopen doen via internet. Kleding, elektronica, huishoudelijke producten, je kunt het allemaal kopen en afrekenen met afterpay.

<h2>Overzicht afterpay winkels</h2>
Als je specifiek wilt weten welke winkels afterpay aanbieden dan kun je een zogenaamde afterpay winkels overzicht raadplegen. Een dergelijk overzicht kun je eenvoudig via internet vinden. Per categorie wordt aangegeven welke winkels deelnemen. Ben je op zoek een elektronica bijvoorbeeld, kijk dan onder het kopje elektronica om te ontdekken welke winkels gebruik maken van afterpay. Heb je nog nooit met afterpay betaald? Wellicht een idee om het een keer uit te proberen, je zult merken dat het heel eenvoudig en prettig werkt. Het grote voordeel is dat je niet opgelicht kunt worden. Met iDeal is je geld direct weg na het uitvoeren van de betaling. Het is daarna echter afwachten of de bestelde producten ook daadwerkelijk worden geleverd, je loopt dus een risico. Met afterpay loop je dit risico niet!