Alles in 1

Steeds meer mensen kiezen voor een compleet alles in 1 abonnement. Niet zo gek als je bedenkt dat een alles in 1 meerdere voordele biedt. Het grootste voordelen is het kostenaspect. Je bent namelijk goedkoop uit in vergelijking tot andere constructies. Als je een los internet, televisie en telefonie abonnement afsluit ben je in 9 van de 10 gevallen meer per maand kwijt. Naast het kostenaspect zijn er nog meer voordelen van een alles in 1. Je hebt namelijk één aanspreekpunt voor al je vragen en problemen. Bij een storing op je telefoonlijn, internetverbinding en televisiesignaal hoef je niet meer naar 3 verschillende providers te bellen.

Alles in 1 vergelijken

Het is tegenwoordig helemaal “hot” om alles in 1 te vergelijken. Dit doe je eenvoudig en kosteloos via internet. Er zijn verschillende vergelijkingssites beschikbaar waarop je zo’n vergelijking kunt maken. Het vergelijken zelf duurt maximaal één minuut. Vul zelf je persoonlijke wensen in. Je kunt hierbij denken aan de gewenste internetsnelheid die je wilt en de gewenste contractduur. Daarnaast kun je ook van alles opgeven rondom televisie. Wil je interactief televisie kunnen kijken, wil je kunnen opnemen, wil je kunnen pauzeren? Op deze vragen kun je een antwoord geven in het filter. Hoe meer je opgeeft, des te meer passende abonnementen je krijgt te zien!

Overstappen

Heb je momenteel nog geen alles in 1 abonnement en wil je toch weten wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan eens naar zo’n vergelijker en ontdek hoeveel je kunt besparen. Overstappen is vaak heel eenvoudig, de meeste providers werken met een zogenaamde overstapservice namelijk. Je hoeft dan niks te regelen. De nieuwe provider zet het huidige abonnement stop en levert het nieuwe abonnement voor je op. Je kunt vervolgens optimaal genieten van je alles in 1 abonnement. Het wordt je dus heel makkelijk gemaakt!