Bescherm je iPhone!

Het zal je maar gebeuren: je zit in de bus een film te kijken en plotseling moet de bus remmen waardoor je iPhone op de grond valt. Het scherm is door deze val gebarsten. Het kan iedereen zomaar overkomen op ieder moment van de dag. Niemand wilt per slot van rekening een gebarsten scherm of een kras op de achterkant. Daarom is het belangrijk om je iPhone te beschermen met een hoes.

Voor elke iPhone is een hoes beschikbaar. Of je nu een iPhone 6 hebt, of een iPhone 5, er zijn hoezen voor beschikbaar. Zelfs voor de eerdere versies van de iPhone zijn goede hoezen beschikbaar. Op dit moment zijn er vier soorten hoezen verkrijgbaar: covers en insteekhoes, outdoor case en fliphoesje.

Hieronder worden de verschillen tussen deze vier hoezen uitgelegd:

Een cover is een hoesjes dat alleen de achterkant en de zijkant van je iPhone beschermd. Vaak steekt het randje langs het scherm iets uit, waardoor je scherm ook beschermd is. Deze covers zijn in verschillende kleuren en prints verkrijgbaar en passen perfect om je iPhone heen. De covers kunnen van plastic zijn, maar ook van bijvoorbeeld siliconen.

Een insteekhoes is een hoes die niet vast zit aan je iphone. Je moet je iphone in deze hoes doen en als je hem wilt gebruiken, moet je de telefoon uit de hoes halen.

Een outdoorcase is handig voor de (extreme) sporter, de hobbyist of outdoorspecialist. Hierdoor kan je telefoon tegen een stotje en kan je hem gewoon gebruiken ondanks dat de iPhone het zwaar te verduren heeft. Deze outdoorcase zit volledig om je iPhone heen en beschermt je voor-, zij- en achterkant.

Een fliphoesje beschermt je volledige iPhone. Het hoesje zit aan de achterkant van je iPhone geklikt en beschermt daardoor je achterkant en de zijkant. De voorkant wordt ook beschermd door een flap, waardoor een hoesje wat meer bescherming biedt dan een cover. Deze hoesjes zijn in allerlei kleuren verkrijgbaar en kunnen zelfs leuke prints bevatten. De iphonehoesjes kunnen van leer zijn, maar ook van plastic of stof.