Chromecast review

Chromecast
Hoe werkt de chromecast?

De installatie van de chromecast kan niet eenvoudiger . Na het verbinden van de Chromecast met uw Wi-Fi-netwerk (u doet dit met een smartphone of computer en volgt de instructies op het scherm, het duurt misschien drie of vier minuten in totaal) is de chromecast klaar voor gebruik.

Om een video te bekijken, heeft u een iPhone, iPad, Android-toestel of een computer met Windows, Mac OS of Chrome OS nodig. Wil u bijvoorbeeld Netflix op uw tv kijken dan dient u de Netflix app te installeren op een van deze apparaten. Vervolgens kunt u met een druk op de knop het gewenste film streamen naar je tv.

Chromecast is nog geen perfect product. Af en toe is er een kleine vertraging vanaf het moment dat u op iets klikt en de actie plaatsvindt, en er is ook de mogelijkheid om te vergeten welk apparaat u gebruikt om een video mee af te spelen. Tegenwoordig hebben wij zoveel computers, telefoons en tablets in onze huizen, maar het werkt goed genoeg en houdt de prijs erg laag.

Google Chromecast Conclusie

De Chromecast is, voor het geld dat u betaalt, een ongelooflijk verleidelijke deal voor iedereen met Netflix, of een liefde voor YouTube. Een perfecte manier om deze op uw tv te streamen met Chromecast. Het is eenvoudig te installeren, nog gemakkelijker te gebruiken en we hebben de betrouwbaarheid ervaren in de paar weken van gebruik. Webcasting is nog niet ideaal, maar we vertrouwen erop dat dit beter wordt.