iBood

iBoodiBOOD staat voor Internet’s Best Online Offer Daily. Dagelijks werken de inkopers  in heel Europa met de beste A-merken samen om de allergoedkoopste aanbieding te brengen. De aanbiedingen zijn vanaf twaalf uur ’s nachts precies 24 uur beschikbaar tenzij de voorraad in die 24 uur uitverkocht raakt. Het komt vaak voor dat het uitverkocht is, dus het is wel slim om er vroeg bij te zijn voordat alles weg is. Daar word vaak wel rekening mee gehouden en daarom komen sommige aanbiedingen meerdere keren terug. 

iBOOD levert kwaliteitsproducten van A-merken met een korting die kan oplopen tot wel 90% van adviesprijs. Zij hebben elke dag weer een superaanbieding variërend van consumenten elektronica tot cosmetica en van huishoudelijke apparaten tot sports goods en dat allemaal natuurlijk altijd voor de allerlaagste prijs!
In de categorie e-commerce is iBOOD.com verkozen tot Website van het jaar 2010 en 2009. In 2008 ontving iBOOD.com de titel ‘Testsieger’ van het gerenommeerde Duitse blad Computerbild.

Aanbieding iBood

Hier de momentele aanbieding van iBood:

Wagner Flexio 995 | Verfspuitsysteem