iPhone 5C aanbieding en prijzen vergelijken

iPhone 5C aanbieding en prijzen vergelijken

De iPhone 5C aanbieding en prijzen zijn er! Als eerste hebben wij de aanbieding voor u! Zeer scherp geprijsd natuurlijk!  Ook de iPhone 5c is geïntroduceerd en de verkoop zal morgen starten. De iPhone 5c is het perfecte alternatief voor mensen die de iPhone 5s zich niet kunnen veroorloven. Voor €599 of gratis bij een abonnement is het een aantrekkelijke en betaalbare startprijs voor de  iPhone 5c. Tevens is het een goede middenklasser en een zekere concurrent van de andere  populaire toestellen van het moment zoals Samsung, Sony, Nokia, LG en HTC.

In combinatie met een abonnement, welke wij voor u natuurlijk zullen selecteren, is de iPhone 5c een middenklasser qua prijs. Tevens is de  iPhone 5c beschikbaar in maar liefst 5 kleuren, wat zeer zeldzaam is voor een Appleproduct. De specificaties zijn indrukwekkend voor zo’n prijs. Premium product voor een middenklassen prijs.  Een paar voorbeelden zijn de A7 processor, een 8 megapixel rearcamera en 1.2 megapixel frontcamera, en het prachtige 4 inch scherm met een resolutie van 1136 x 640 pixels. Uiteraard werkt het toestel met het nieuwe iOS7 besturingssysteem, welke nieuwe functies en een nieuwe vormgeving biedt. De iPhone 5c is een verbetering t.o.v. de iPhone 5S. Apple stelt niet teleur.

Wilt u eerste de iPhone 5C in huis tegen de scherpste prijs?

GOEDKOOPSTE IPHONE 5C AANBIEDING!

 

Design van de iPhone 5C

Apple heeft het design van de nieuwe iPhone bijna niet veranderd. Er is eigenlijk ook geen reden om het design te veranderen. Het design is, zoals we al in een eerder artikel aangaven, strak, cool en duurzaam. Het materiaal is van polycarbonaat en de volumeknoppen zijn dunner en langer geworden.

Verbeterde processor

De meest recente processor, bekend van de 4e generatie iPad, de A6, zit nu ook in de iPhone 5c geïntegreerd.

Afgelopen dinsdag, 10 september, introduceert Apple hun nieuwe paradepaardje. Wij zullen u, via deze pagina, uiteraard op de hoogte houden van het budget, de high-end iPhone 5S etc. Zoals we u al eerder vertelden komen wij zo snel mogelijk met de beste iPhone 5c aanbieding. Tot het moment dat de prijzen bekend zijn staat hieronder een tabelletje waarmee de prijzen van de iPhone 5 kunt vergelijken. Wanneer de prijzen bekend zijn zal de onderstaande tabel worden gewisseld voor een iPhone 5c prijzen vergelijkingstabel.

GOEDKOOPSTE IPHONE 5C AANBIEDING!

Klik hier voor andere populaire toestellen.

Kunt u geen keuze maken? Stuur ons dan gerust een mail voor persoonlijk advies!