iPhone 5S aanbieding & prijzen vergelijken!

iPhone 5S aanbieding & prijzen vergelijken iPhone 5s aanbieding & prijzen! Hier is het dan. De opvolger van de iPhone 5, de iPhone 5s, kunt u aanschaffen vanaf 20 september 2013. De kans is klein dat Nederland bij de eerste ronde landen wordt ingedeeld, maar dat geeft ons en u ook weer de kans om te wachten op de perfecte iPhone 5S aanbieding! Ten slotte  heeft u nog ruim de tijd om na te denken over het type iPhone 5S abonnement dat u eventueel wilt kiezen. Wij zullen u uiteraard helpen bij het kiezen van de scherpste aanbieding voor de 5S! Net als bij de andere iPhones waar een S achter geplakt is kunt u een sterke verbetering verwachten op het gebied van hardware t.o.v. het vorige toestel. Zoals u wellicht al weet verbetert Apple bij elke nieuwe generatie iPhone de specificaties. Één ding dat zeker is is dat de iPhone 5 zal gaan draaien op IOS7, hieronder staat een rijtje van dingen die bijna zeker zijn.

Hetzelfde design als dat van de iPhone 5

Apple is, zoals het er nu uit ziet, niet van plan om het design van de nieuwe iPhone te gaan veranderen. Er is eigenlijk ook geen reden om het design te veranderen. Het design is, zoals we al in een eerder artikel aangaven, strak, cool en duurzaam.

Mogelijk komt er ook een gouden variant met 128GB opslagruimte

Zoals we sinds de iPhone 3G gewend zijn gebruikt Apple voor de iPhone alleen de kleuren wit en zwart. Sinds een aantal weken gaat het gerucht in de rondte dat er een gouden variant van de iPhone komt met 128GB aan opslagruimte! Deze extreme hoeveelheid kennen we al van de vierde generatie van de iPad maar kan mogelijk ook in de iPhone 5s geïmplementeerd worden.

Een vingerafdrukscanner

Meerdere geruchten wijzen op een vingerafdrukscanner. Helemaal duidelijk hoe Apple het gaat gebruiken is het nog niet, maar zoals wij denken zal het geïntegreerd worden in het ontgrendelscherm.

Betere camera met dual LED-flits

Wij verwachten niet dat Apple een extreem hoge megapixelresolutie in de iPhone 5s zal integreren, maar eerder dat er een upgrade komt. Wat bij veel mensen het probleem bij de iPhone 5 was, was dat er geen mooie foto’s konden werden gemaakt bij geen of weinig daglicht. Mogelijk kiest Apple hierdoor voor een dual LED-flits.

Verbeterde processor

De meest recente processor, de A6X, zit momenteel alleen in de vierde generatie van de iPad. Aangezien Apple bij iedere nieuwe generatie iPhone een nieuwe processor introduceert verwachten wij dat er een A7 processor in het toestel geïntegreerd zal worden.

iPhone 5s prijzen vergelijken en iPhone 5s aanbieding

Aanstaande dinsdag, 10 september, introduceert Apple hun nieuwe paradepaardje. Wij zullen u, via deze pagina, uiteraard op de hoogte houden van het budget, de high-end iPhone 5S etc. Binnenkort zal er ook een artikel komen over de iPhone 5c, de budgetversie van de iPhone 5S. Zoals we u al eerder vertelden komen wij zo snel mogelijk met de beste iPhone 5S aanbieding. iPHONE 5S AANBIEDINGEN Update: De iPhone 5s is zojuist geïntroduceerd. De telefoon is verkrijgbaar is de kleuren wit, goud en grijs. In de thuisknop zit zoals verwacht een vingerafdrukscanner, alleen is er geen 128GB variant. De 16GB variant zal vanaf 699 euro worden verkocht in Nederland, de 32GB voor 799 euro en de 64GB voor 899 euro. Onder de motorkap zit dit keer een A7 64-bit processor en een betere camera met dual LED-flits zit er tevens ook in. We zullen zo snel mogelijk de iPhone 5s aanbieding hierop zetten.