Koop vandaag nog de nieuwe Microsoft Lumia 535

U bent op zoek naar een telefoon die je simpelweg uit de doos kunt halen, opstarten en direct mee kunt beginnen. Een telefoon met een groot scherm, lange accuduur en die het simpelweg goed doet. Daarnaast houdt u van een besturingssysteem dat overzichtelijk, gemakkelijk en te integreren is met uw computer. Maar u wilt absoluut niet te veel betalen. U bent op zoek naar de Microsoft Lumia 535!

Waarom zou ik de Microsoft Lumia 535 kopen?

Als er alleen al gekeken wordt naar de specificaties van de Microsoft Lumia 535 en de prijs, dan lijkt het wel alsof er iets niet klopt. Het is echter zo dat Microsoft als doel heeft om in elke prijsklasse een zo goed mogelijke telefoon te ontwikkelen. Terwijl het vlaggenschip van Microsoft probeert te concurreren met de andere top telefoons, zijn er in de lagere prijsklassen ook verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo heeft de Microsoft Lumia 535 een 5.0 mexapixel camera aan de voorkant, waardoor het nemen van ‘selfies’ of skypen heel goed te doen is met deze telefoon. Ook dankzij de Quad Core processor met een snelheid van 1.2 GHz heb je geen last van een trage telefoon als er verschillende applicaties geopend zijn.

Hoeveel kost een Microsoft Lumia 535?

Als je de Lumia 535 los zou kopen ben je ongeveer 109 euro kwijt. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een abonnement te nemen en de Microsoft Lumia 535 helemaal niet te kopen, deze krijg je er dan gratis bij! De meeste abonnementen met een gratis Lumia 535 beginnen vanaf 12 euro per maand. Dat is een hele goede prijs voor een Microsoft Lumia telefoon. Iedereen die een Microsoft koopt doet er jaren mee, dankzij de stevige behuizing waar Microsoft om bekend staat. Koop dus vandaag nog jouw Microsoft Lumia 535 en geniet van alle voordelen van de Lumia serie!