LG Nexus 5 info en prijzen

LG Nexus 5 info en prijzen LG Nexus 5 info en prijzen – De tijd voor het uitbrengen van de LG Nexus 5 is aangebroken nadat LG had aangekondigd dat de toestelrelease in Oktober zal zijn, en er op verschillende websites foto’s en volledige specificaties van het nieuwe toestel te vinden waren. Ook wij, van Techaanbiedingen, hebben besloten om een artikel te wijden aan de nieuwste Google smartphone. Een van de beste telefoon-tabletseries op het moment.

GOEDKOOPSTE NEXUS 5 AANBIEDING

LG Nexus 5 info en prijzen

LG Nexus 5 specificaties

LG heeft er voor gekozen om het toestel wat groter te maken. Daar waar de LG Nexus 4 een schermdiagonaal had van 4,7 inch, heeft LG er een 5 inch van gemaakt voor de LG Nexus 5. Dit was wellicht wel een must, gezien het de Nexus 5 heet, en het zo de reeks voortzet.  In onze ogen is dit een perfecte keuze in combinatie met een resolutie van 1080 x 1920 pixels en een ongelooflijke schermdichtheid van 443 pixel per inch.

LG Nexus 5 info en prijzen

Ook de batterijcapaciteit is uitgebreid met 2300mAh en zal er een Quad core, 2300 MHz, Krait 400, Qualcomm Snapdragon 800 MSM8974 processor in het toestel zitten. Echter is het werkgeheugen hetzelfde gebleven, namelijk 2048 MB RAM. Tenslotte zal er een 8 megapixel rear-camera in zitten en een 1.2 megapixel front-camera, 0,1 megapixel minder dan bij de LG Nexus 4 en zal het toestel draaien op Android 4.4 KitKat.

Zoals wij u in een eerder artikel vertelden vonden wij de LG Nexus 4 een uitmuntend toestel, maar na al deze specificaties denken wij dat de Nexus 5 een nog beter, robuuster en strakkere telefoon zal worden. Google stelt tevens zelden teleur.

LG Nexus 5 info en prijzen

LG Nexus 5 info en prijzen

Zoals u van ons wellicht gewend bent zijn wij niet enkel feitjes en specificaties. Allemaal mooi en aardig maar is het ook betaalbaar? En ja hoor. De Nexus 5 prijs is bekend. De Nexus 5 (16 GB variant) is voor rond de 399 euro verkrijgbaar in Nederland.(Zie hieronder voor de goedkoopste aanbieding) Dat kunnen we zo met zekerheid zeggen omdat hij in Amerika voor 349 dollar over de toonbank vliegt en in enkele webshops al te koop staat.  Dit is érg goedkoop als startprijs voor zo’n A-merk toestel. We gaan natuurlijk een LG Nexus 5 prijzenvergelijking hier neerzetten wanneer hij bij alle winkels te koop staat, maar voor nu hebben we de goedkoopste LG Google Nexus 5 aanbieding hieronder geplaatst . Schrijf u in voor de nieuwsbrief om updates en toekomstige aanbiedingen te ontvangen!

Nexus 5 info en prijs

GOEDKOOPSTE NEXUS 5 AANBIEDING

U kunt aan het einde van deze pagina de prijzen vergelijken van de LG Nexus 4. Eventuele veranderingen en/of updates zullen op deze pagina verschijnen. Houd daarom deze pagina in de gaten!