Macbook covers

Of je nou een Macbook Air 11 inch hebt of een Macbook Pro 15 inch retina: Macbook Covers zijn er in alle soorten en maten. In deze blog bekijken we de verschillende soorten Macbook covers, d.w.z. cases, sleeves, pouches, tassen en accessoires.

Cases

Zoek je eem macbook cover die je Macbook optimaal beschermt en mag het ook wel wat wegen? Dan heb je een case nodig. Een case, of hardcase, is eigenlijk een harde hoes die je rond je Macbook klikt. Deze hoes beschermt je Macbook tegen krassen en stoten. Bovendien zijn deze cases vaak in meerdere kleuren verkrijgbaar zodat je zelf de kleur uit kan zoeken van je Macbook cover.

Tassen

Macbook tassen spreken eigenlijk voor zich. Een Macbook tas is eigenlijk veel meer dan een cover aangezien je de laptop er mee kunt vervoeren. Dit is waar de Macbook tas voor ontworpen is. De Macbook tas sluit strak om je Macbook heen zodat heen en weer schuiven voorkomen wordt en er zijn vaak speciale handvaten en vakken toegevoegd voor bijvoorbeeld een muis of andere accessoires.

Sleeves voor de Macbook

Een sleeve is het type Macbook cover dat zich tussen een tas en een hardcase in bevindt. Een sleeve is zacht zoals een tas dat is en je kan je Macbook erin opbergen, maar er ontbreken handvaten en gordels. Daarom kan je de sleeve het best zien als een zachte hoes die je Macbook beschermt zoals een case dat doet.

Pouch

Een pouch lijkt sterk op een sleeve alleen heeft een pouch een andere opening. Waar een sleeve een rits heeft, vind je bij een pouch een clip of flap. Bovendien ‘staat’ een pouch rechtop waar een sleeve ‘ligt’.

Accessoires

De meest bekende accesoires voor Macbook covers zijn stickers. En dit is ook waar het leuk wordt want stickers zijn er in alle soorten en maten. Ben je bijvoorbeeld fan van Disney dan kan je je Macbook cover versieren met je favoriete Disney figuren. Als man is bijvoorbeeld een Super Mario cover leuk of iets met een auto. En er zijn ook stickers voor over je keyboard (skins) voor een extra mooi effect.

Bron afkomstig van cheaptech.nl