Must-have accessoires voor je nieuwe smartphone

Tegenwoordig wordt een smartphone niet meer alleen gebruikt voor alleen het bellen of sms’en. Veel mensen gebruiken een smartphone voor het bijhouden van sociale contacten, het luisteren naar muziek, het spelen van games en het versturen van (zakelijke) e-mails.

Een selfie-stick voor je smartphone

Wie kent hem niet? De selfie-stick. Deze uitschuifbare tool is het antwoord op de zogenoemde selfie. Het fenomeen dat in 2013 de intrede deed toen de eerste smartphones werden voorzien van een front-camera. Hiermee konden eenvoudig foto’s worden gemaakt zonder het toestel te hoeven draaien of voor een spiegel te gaan staan. Echter is een knap lastig om een selfie te maken met veel vrienden of van een mooi landschap op de achtergrond. Hierop is in 2014 de eerste selfie stick op de markt gebracht. Een selfie-stick maakt het mogelijk om op een afstand van circa één meter fantastische foto’s te maken.

Smartphone oordopjes met rits

De doorgewinterde muziekliefhebber weet er waarschijnlijk alles van. Van die vervelende oordopjes die telkens in de knoop gaan wanneer je ze opbergt. Hier zijn natuurlijk handige oplossingen voor door bijvoorbeeld het snoer op te winden rondom een wasknijper. Echter zijn er nu ook oortjes met een rits. Deze speciale oordopjes hebben aan het kabeltje een handige ritssluiting. Deze kun je eenvoudig aan elkaar ritsen wanneer je de oortjes even niet gebruik en wilt op bergen. Hierdoor hoef je je oordopjes nooit meer uit de knoop te halen wanneer je van je favoriete muziek wilt genieten.

Ben je benieuwd naar meer handige accessoires voor je smartphone? In de webshop op huaweihoesjes.nl vind je verschillende telefoon accessoires die je moet hebben!