Top 5 smartphones 2013

Top 5 smartphones

Weet u al welke smartphone u gaat kopen? Lastig kiezen met al dat aanbod, he? Wellicht kan ik u daarbij helpen met een makkelijk top 5 smartphones. Uiteraard met uitleg waarom ik ze op die plaats heb gezet. Hopelijk helpt deze top 5 smartphones u bij uw keuze.

#5 – iPhone 5stop 5 smartphones

Ironisch genoeg zetten wij de iPhone 5s op #5. De iPhone 5s is een van de meest populaire smartphones van het moment – eigenlijk al sinds de iPhone 1 uitkwam. Cool, strak, duurzaam, simpel, buitengewoon krachtig en erg gebruiksvriendelijk. Eigenlijk alles wat iemand nodig heeft in een telefoon. Maar meer niet. Buiten dat is de iPhone 5s tamelijk duur in vergelijking met de andere. Daar tegenover staat natuurlijk wel premium kwaliteit. Nog een klein minpuntje is dat u bijvoorbeeld niet mak tweaken aan de iPhone want dan wordt de garantie stop gezet. Dat is misschien geen minpunt voor u, maar voor menig nerd, zoals ik en anderen, is dat wel een minpunt. Echter, doordat de iPhone 5s niet veel beter is dan de iPhone 5 staat hij op #5, anders zeker in de top 3! We laten u natuurlijk niet gaan zonder de goedkoopste aanbieding voor een iPhone 5s. GOEDKOOPSTE iPHONE 5s AANBIEDING!

#4 – HTC One X PLUS 64GBtop 5 smartphones

HTC, de underdog. Kwalitatief is de HTC one X PLUS 64GB een erg goede telefoon. Zéér snel met een Quad-core 1.7 GHz processor en 4.1 Jelly Bean, hij ziet er mooi en strak uit. Veel mensen zullen het waarschijnlijk niet eens zijn met de laatste, maar smaken zullen verschillen. Echter, de specs liegen niet. Deze HTC is een van de beste smartphones op dit moment. En nog maar te zwijgen over de Super LCD2 beeldscherm en 8 MP camera. Met een schermresolutie van 3264 x 2448 pixels kunt u de foto’s van de 8 MP camera haarscherp bekijken. Waarom dan niet op nummer 1? Het heeft minpunten. Hij ziet er wat speelser uit dan andere telefoons. Meer een techphone, dan een zakelijke telefoon. Wel een must have wanneer je houdt van tweaken aan je telefoon. Geïnteresseerd in de telefoon? Hier het goedkoopste abonnement op dit moment: GOEDKOOPSTE HTC ONE X PLUS 64 AANBIEDING!

#3 – Samsung Galaxy Note 2top 5 smartphones

Samsung heeft sinds zijn Samsung Galaxy S2 succes de markt zowat helemaal opgezogen. Na het grote succes van de Samsung Galaxy S2 kwam Samsung uit met de Note, die het ook erg goed deed. Zoals de Amerikanen het zeggen: If It Works, Don’t Change It. Samsung heeft waarschijnlijk dit advies opgevolgd en kwam met een tweede, betere variant van de standaard Galaxy Note. Alleen nu nog groter. Groter is altijd beter, of niet? Hoe groot? 5,55″ scherm dit keer.  Misschien dit keer té ver gegaan? Ik denk van wel, dit lijkt bijna op een tablet. Niet echt handig voor mannen want we kunnen het niet of moeizaam in onze broekzak kwijt, maar voor vrouwen is dat echter geen probleem. Lekker in de handtas. Samsung leert ook goed van zijn fouten. Wat Samsung namelijk verkeerd deed bij de Note, verbeteren ze bij de Note 2. Namelijk: de Note had een duidelijk tè zwakke processor en te weinig RAM. Geen probleem voor Samsung, even een quad-core erin gegooid en 2.5x het aantal RAM erin: 2GB RAM. Uiteraard weer een spotgoedkoop abonnement voor de Note 2 al voor maar 30 euro per maand. GOEDKOOPSTE SAMSUNG NOTE 2 AANBIEDING!

#2 – Samsung Galaxy S4

We naderen de top en Samsung heeft al twéé van de drie top posities. Kan niet anders hè, wanneer ze zulke krachtige, elegante en zakelijke telefoons uitbrengen. Dit keer de Samsung Galaxy S4, of kort gezegd SGS4, de opvolger van het wonderkindje van Samsung, de Galaxy S2 en S3. Hier ga ik niet al te veel woorden aan vuil maken. Deze telefoon is zo wat alles wat je nodig hebt en meer. Niet té groot, past in je zak, snel, loopt lekker, ziet er elegant uit, draait op Android en hij is veel robuuster dan zijn voorganger. Waarom dan op #2 en niet op #1? Voor 2014 is de Samsung Galaxy S5 beter!

GOEDKOOPSTE Samsung Galaxy S3 aanbieding GOEDKOOPSTE Samsung Galaxy S4 aanbieding

#1 – LG Google Nexus 4

top 5 smartphones En daar zijn we dan. De felbegeerde eerste plaats. Misschien denkt u van: “He? Daar heb ik nooit van gehoord?” Dat kan kloppen. Deze smartphone is namelijk niet in Nederland verkrijgbaar. LG zou hem naar Nederland halen, maar nog steeds niks van vernomen. Echter, kunt u hem wel in Amerika kopen of bestellen vanuit Amerika. Waarom? Waarom is deze telefoon de #1 positie waard? Omdat deze Nexus 4 alles kan wat alle andere kunnen voor de fractie van de prijs én hij is standaard simlockvrij. Deze telefoon heeft ook nog eens de nieuwste features én is een van de mooiste telefoons op dit moment. De echte reden waarom hij op #1 staat is omdat hij in Amerika maar 250$ kost, wat omgerekend slechts €187,- is.  Slechts €187,- voor een betere telefoon dan de bovenstaande? Ja. Voor meer informatie kunt u kijken op de officiële Nexus 4 site: Google Nexus. We houden u op de hoogte, mits de Nexus 4 naar Nederland komt. En als u hem wilt bestellen vanuit Amerika, houdt er rekening mee dat u invoerrechten, belasting, btw etc. betaalt wat neerkomt op een totaal bedrag van rond de €400-€500,-.  Het is een top 5, deze is de beste, jammer genoeg niet in Nederland verkrijgbaar.   Update: De Google Nexus is eindelijk verkrijgbaar in Nederland! Na al dat wachten is de felbegeerde nummer 1 er. En voor een spotgoedkoop abonnement is hij verkrijgbaar via ons!  GOEDKOOPSTE LG GOOGLE NEXUS 4 AANBIEDING

Nexus 4 aanbieding & prijzen vergelijken