Top 5 tablets 2013

Dat een tablet handig is daar waar je meer dan een smartphone maar minder dan een laptop nodig hebt was je waarschijnlijk al bekend. Wat je waarschijnlijk nog niet weet is voor welke tablet je het beste kan gaan. Wij gaan je daarbij helpen met dit artikel, want na een artikel over de top 5 smartphones van 2013 en één over de top 5 zakelijke telefoons werd het tijd voor de top 5 tablets 2013.

Op het gebied van hardware is er niks bijzonders gebeurd, de afgelopen maanden. Alleen een paar nieuwe tablets die uit zijn gekomen, maar dat blijft het ook bij. Echter, op het gebied van software wel. Google heeft bijvoorbeeld Android 4.3 Jelly Bean gelanceerd en Anroid 4.4 KitKat aangekondigd. Microsoft heeft Windows 8.1 aangekondigd, die deze maand nog naar de gebruikers van Windows 8 en Windows RT zal komen. En ook Apple heeft niet stilgezeten. U heeft het waarschijnlijk al meegekregen, Apple kwam met het compleet nieuwe besturingssysteem iOS7 aan. Een groot succes, tot op heden.

Microsoft Surface RT#5 – Microsoft Surface RT

Op nummer 5 hebben wij de Microsoft Surfacte RT tablet staan. Dit is een absolute aanrader wanneer je Windows 8 een fijn besturingssysteem vindt om mee te werken. Echter, is Windows 8 niet een heel geliefd systeem bij veel mensen, en staat hij daarom op nummer 5. De Microsoft Surface RT tablet beschikt over een hoogwaardige bouwkwaliteit, een gebruiksvriendelijk design en een mooi display. De tablet levert goede prestaties en veel mogelijkheden, maar zoals gezegd, moet je Windows 8 een fijn besturingssysteem vinden om mee te werken wil je deze tablet hoger in de lijsten zetten.

GOEDKOOPSTE MICROSOFT SURFACE RT

Apple iPad mini#4 – Apple iPad mini

Inmiddels is deze tablet al een tijd geleden gelanceerd, maar dat neemt niet weg dat het één van de beste en populairste tablets is. Tevens beschikt deze tablet over een grandioze bouwkwaliteit, een mooi display en een uitgebreid aanbod van voor de iPad geopitmaliseerde apps. Zoals we gewend zijn van Apple is deze tablet natuurlijk wel duurder dan de gemiddelde Android tablet. Dit maakt onder andere dat deze tablet niet hoger in deze top 5 staat.
Ook voor de Apple iPad mini de goedkoopste aanbieding, door ons geselecteerd:

GOEDKOOPSTE APPLE IPAD MINI

Sony Xperia Tablet Z#3 – Sony Xperia Tablet Z

Op het gebied van hardware en software steekt deze Sony Xperia Tablet Z boven veel concurrenten uit. De tablet is onder andere voorzien van een immense display resolutie, een premium, slanke behuizing die zowel waterdicht als stofbestendig is en een krachtige quadcore-processor. Dit is zeker een aanrader wanneer je een high-end tablet van normale grootte zoekt. Echter, heeft deze tablet ook nadelen. De Sony Xperia Tablet Z is namelijk een van de duurste tablets op dit moment.
Wij laten u uiteraard niet gaan zonder de goedkoopste aanbieding voor de Sony Xperia Tablet Z.

GOEDKOOPSTE XPERIA Z

Google Nexus 7#2 – Google Nexus 7 2e generatie

We naderen de top en nu wel met deze, door Asus geproduceerde, Google Nexus 7 tablet. Deze tablet is het levende bewijs dat de high-end specs van een toestel niet altijd hoeven te resulteren in een pittig prijskaartje. Voor een hele scherpe prijs biedt de Nexus 7 onder andere een goed display, krachtige prestaties en natuurlijk snelle updates van Google. Wanneer je op zoek bent naar een 7 inch tablet is dit een tablet waar je zeker niet omheen  kunt. Kortom: een high-end tablet voor een scherpe prijs.
Bekijk hier de goedkoopste Nexus 7 aanbieding:

 GOEDKOOPSTE NEXUS 7

Apple iPad 4#1 – Apple iPad 4

Dit is ‘m dan. De felbegeerde nummer 1. Tevens de tweede keer dat Apple in deze top 5 voorkomt, maar dat kan ook niet anders als je zulke goede toestellen maakt. De Apple iPad 4 is de beste tablet die je kunt kopen op dit moment. Hij is cool, strak, duurzaam en simpel. De iPad 4 biedt niet alleen een hoge resolutie display met een prachtige kleurweergave. Ook zijn de prestaties voor alle toepassingen zeer goed en is er wederom een uitgebreid aanbod in voor de iPad gemaakte applicaties. Reden genoeg om de iPad 4 te benoemen tot de beste tablet, tot dusver, van 2013.
Ook voor de iPad, de nummer 1 tablet van 2013, hebben wij de goedkoopste aanbieding weten te scoren.

GOEDKOOPSTE IPAD 4

Wil je op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Schrijf je dan in op onze nieuwsbrief!