Top 5 zakelijke smartphones 2013

We hebben de top 5 smartphones gehad, maar dat is meer bedoeld voor de gemiddelde consument. Als zakelijke smartphone? Beste zakelijke smartphone 2013? Nee, nee. Daar moeten we toch een aparte lijst voor maken, want als zakenman heb je toch andere eisen. Wat zijn dan je beste opties? Hier de top 5 zakelijke smartphones 2013.

Top 5 zakelijke smartphones

N. 5 – iPhone 5S

iPhone 5sHier kunnen we niet veel woorden aan vuil maken. Na het succes van vele iPhone’s en met name de iPhone 4 en 5 kon Apple gewoon geen slecht toestel op de markt brengen. De standaard werd zó hoog gezet door hun voorgangers, maar Apple stelde niet teleur met dit grandioos toestel. De iPhone 5S ondersteunt 4G in Nederland wat erg handig kan zijn, gezien normaal 3G of HSPA soms wat traag kan zijn. Verder heeft het een A7-processor(64 bits), die natuurlijk krachtiger is dan de voorgangers. Maar relativeren met andere toestellen gaat moeilijk omdat iOS anders werkt dan Android-toestellen. Desalniettemin is het een sterke processor.

En natuurlijk zijn er wat nadelen. De Touch ID. Daar is natuurlijk niet iedereen fan van, zoals ikzelf. Het is mogelijk om het uit te schakelen en Apple heeft de belofte gedaan dat onze vingerafdrukken niet bij hun worden opgeslagen, maar het is wat sketchy. Buiten dat zijn er niet veel minpunten. De prijs wellicht (beginprijs zo’n 800 euro), maar bij zo’n robuust en goed gebouwd toestel kan je niet anders verwachten. Je betaalt voor de kwaliteit, bij Apple.  En we zouden Techaanbiedingen.nl niet zijn als we geen mooie iPhone 5s aanbieding klaar hadden:

BESTE iPHONE 5S AANBIEDING

Nr 4 – Sony Xperia Z1

Sony Xperia Z1Dit is eigenlijk de allereerste keer dat een Xperia toestel echt mee kan doen met de ‘top dogs’. Normaal gesproken maakt Sony wel wat mooie telefoons, vooral de camera’s blinken uit, maar ze zijn toch nét niet goed genoeg om enige concurrentie te bieden jegens Samsung en Apple. Altijd nét een te langzame processor, of nét die onhandige frontje op de stock android-os.

Gelukkig is deze telefoon vele malen beter en wellicht een van de beste telefoons momenteel. De Z1 heeft, zoals gewoonlijk, een geweldige camera met maarliefst 20.7 megapixels. Uiteraard maakt de Xperia Z1 een van de mooiste foto’s op het moment van alle smartphones. De uitgebreide technologie omtrent de camera is gewoonweg verbluffend. Dit kan handig zijn, gezien dit gewoon een camera kan vervangen. Niet een telefoon én een camera mee, maar allebei in één. Dit kan hij aan door de verbluffende quad-core 2.2 GhZ Snapdragon 800 processor. Dit is, in theorie, gewoon een computer processor in een telefoon. Een pluspuntje: de telefoon is water- en stofdicht. Erg handig voor men die een robuuste telefoon nodig heeft.

Buiten dat is het Sony-frontje op de OS nog ietwat ingewikkelder dan zijn concurrenten, maar dat went na enige tijd. En dure feel die de telefoon geeft compenseert het geheel tot een robuuste telefoon.

GOEDKOOPSTE SONY XPERIA Z1 AANBIEDING

Nr 3 – Samsung galaxy S4

Samsung Galaxy S4De flagship van Samsung, de S4. Tjah sinds de Galaxy S, S2, en S3 heeft Samsung het licht gezien. Topper na topper werden door Samsung op de markt gebracht. Zo ook de S4. 13 megapixel camera, quad-core processor, 2gb ram, ga zo maar door. Dit is toch wel een all-rounder.  De Samsung Galaxy S4 heeft niet hele uitzinnige specificaties in vergelijking met de concurrentie, maar het is juist mooi gebalanceerd. Genoeg ram, genoeg processorkracht, scherm-prestatie ratio is perfect en het scherm is natuurlijk weer schitterend Super AMOLED.

De SGS4 heeft tevens een van de beste camera(software) op het moment en maakt erg mooie foto’s. Bijna perfect qua kleuren. Dit is echt een all-rounder, alleen misschien vervangt dit niet je laptop, camera en tablet.  Vandaar dat hij op 3 staat.

GOEDKOOPSTE SAMSUNG GALAXY S4 AANBIEDING

Nr 2 – Galaxy Galaxy Note 3

Samsung Galaxy Note 3De  Galaxy Note begon als een concept en is uitgegroeid tot een van Samsung’s bestverkochte telefoons. De Samsung Note 3 is een hele stap vooruit sinds de Note 2, die al een groot succes was.  De Note 3 heeft een groot 5.7 inch Full HD  Super AMOLED scherm, draait op android 4.3,  heeft een quadcore 2.3 GhZ Snapdragon 800 processor en maarliefst 3 GB ram. De grote batterij zorgt dat ondankt ze grote scherm én zware processor de telefoon een hele tijd kan meegaan. Er zit namelijk een 3200 mAh batterij in.  Al met al is dit een beest qua preformance. Waarom is de Samsung Galaxy Note 3 beter dan de Samsung Galaxy S4?

De Note 3 is ten eerste groter. Door de grootte en de stylus die erbij zit is erg makkelijk te bedienen. Dit is veel handiger dan met een vinger over het schermpje strijken want het kan erg warm worden na een tijdje waardoor het gaar schuren. Dit is vooral handig voor men die veel op de telefoon zit. Ten tweede voelt de Note 3 wat beter aan en is het qua grootte bijna een tablet. Het is een soort hybrid tussen een tablet en een telefoon. Dit kan gewoon een tablet vervangen.

Al met al is de Note 3 gewoonweg een top telefoon. Zowat niks op aan te merken. Alleen voelt de telefoon ietwat goedkoop aan, net als de Samsung Galaxy  S4,  door het bekende plastic dat Samsung altijd gebruikt als behuizing bij hun telefoons. Hadden ze het van wat duurder materiaal gemaakt, waardoor het wat duurder aanvoelde, dan stond de Note 3 sowieso op nummer 1.

GOEDKOOPSTE NOTE 3 AANBIEDING

Nr 1 – LG Google Nexus 5

LG Google Nexus 5 En hier is hij dan. Alweer bij een top 5 staat een Nexus op nummer één. Google blijft ons echter keer op keer ons verbazen wat ze kunnen aanbieden voor een ongelooflijke scherpe prijs. Deze zal namelijk voor slechts 320 euro op de markt komen.

De Nexus 5 is uitgerust met een 4.95″ full-HD scherm, een 2.3 GHz quad-core Snapdragon 800 processor, een Andreno 330 videokaart en 2 GB ram. De camera zat waarschijnlijk een 8 megapixel-camera zijn met optische beeldstabilisatie. Dit heeft bijna geen van de concurrenten. De Nexus draait tevens op een standaard 4.4 Android OS. Er zijn echter wel een paar veranderingen. Zo zijn een paar elementen transparant en zijn er wat kleurwijzigingen. Verder is er niet veel veranderd

De Nexus 5 heeft slechts één nadeel. Dat is dat je het opslaggeheugen niet kan uitbreiden. De geruchten doen de rondte dat de  Nexus 5 in twee varianten verkrijgbaar zal zijn(qua geheugen). De 16GB en de 32GB-versie.
Hij zal zo’n  320 euro kosten in Nederland en komt rond November uit. Hier meer Nexus 5 info en prijzen. Door in te schrijven op de nieuwsbrief krijg je als eerste de beste aanbieding wanneer de Nexus 5 uit is. Doen!

Dat was het dan. De top 5 zakelijke smartphones van het moment. Alle 5 zijn het toppers, maar er moet één de winnaar zijn die uitblinkt in zowel prestaties als prijs.


 

Wil je op de hoogte blijven van de beste aanbiedingen? Schrijfje dan in op onze nieuwsbrief!